Kunniakierros 2023 alkaa maaliskuussa - Nyt jo 42. kerran!

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo 40 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yli 33 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Keräys huipentuu seuran yhteiseen kunniakierrostapahtumaan loppukevään ja alkukesän aikana. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai Kunniakierros-sovelluksen avulla. Minimi tukisumma on 15 euroa ja käteismaksuja ei saa kerätä. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen.

Uusi keräys on mahdollista aloittaa maaliskuun alussa. Tarkka päivämäärä tiedotetaan heti kun päivitetyt materiaalit valmiina.

Lähde liikkumaan Kunniakierros-tapahtumaan!

Kaikki ovat tervetulleita kunniakierrostapahtumiin, jossa kuntoillaan 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. Samalla tapaat seuran nuoria urheilijoita, joihin kerätty tuki kohdistuu. Paikalliset tapahtumat löytyvät tapahtuma-sivun kalenterista.

Miten seura ilmoittautuu mukaan Kunniakierrokseen?

Kirjaudu ja luo uusi keräys. Tarkat ilmoittautumisohjeet löytyvät Seuroille-sivun materiaaleista

Uutiset

Facebook

Kunniakierroksen yhteistyökumppanit